Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

El proper 6 de novembre arriba una nova tongada d'alumnes de l'escola Bismarckschule de la localitat d’ Elmshorm, del nord d'Alemanya.

Vist el gran èxit que va tenir l'intercanvi el curs passat, les dues escoles vam decidir continuar amb aquest exitós intercanvi entre els nivell de 3r d'ESO. Un intercanvi en el qual, a part de promoure l'ús de la llengua anglesa, es valora la convivència i el coneixement d'una cultura diferent a la nostra. 

Aquest any els hem preparat una visita a Montserrat, un parell de dies d'activitats per Barcelona i una estada de mig dia a Sitges. A les tardes, els nois i noies alemanys conviuran amb les famílies de la nostra escola i cap al mes de març viurem la mateixa experiència a la seva terra.

De segur que no deixarà indiferent els nostres alumnes aquesta experiència. I tant de bo es cre¨n amistats tan boniques com les que es van iniciar el curs passat (que encara duren).

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació