Inici

instagram     twitter   

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Us presentem el II Concurs de Postals de Nadal!!!!

Aquesta vegada s'ha de presentar una foto frontalment i decorar-se amb motius nadalencs (a la vida real, o de forma digital). És imprescindible que la foto que es presenta sigui la foto de perfil a la compte de Gmail de l'escola.
 
Es pot dissenyar la postal amb qualsevol aplicació de pc o de mòbil, com per exemple: PikMonkey, PicsArt, Retica, Piclab, Pixlr, Instashot, Instasquere,...
 
Hi haurà tres premis als més originals i la postal de Nadal de l'Escola Povill 2016 serà un muntatge de moltes d'aquestes que haguem rebut.
 
 
Tots els alumnes i professors de la ESO poden participar fins al dimarts 13 de desembre!!!!! Us hem enviat les bases al correu electrònic.

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació