Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Després de verificar el progrés de la nostra escola en la Implantació del Model EFQM d'Excel·lència, la Confederació espanyola de Centres Educatius ha decidit que el nostre centre reuneix els requisits necessaris per a rebre el Reconeixement a la qualitat, que otorga juntament amb el Club Excelencia en Gestión, en la seva d'Accés.

En paraules de la Confederació de Centres: "queremos daros nuestra más sincera enhorabuena por vuestra iniciativa y entusiasmo y, con vosotros, a todas las personas del  centro que están involucradas en la tarea. Sólo nos queda desearos que sepáis manteneros firmes en la determinación que tenéis por mejorar, y perseveréis en el camino emprendido hacia la excelencia porque los resultados son evidentes".

Contents d'haver rebut l'acreditació i ara, a seguir treballant per oferir el millor servei a tots els que formem part de l'escola, començant pels vostres fills, que es mereixen el millor.

La Direcció

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació