Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

El passat divendres 17 de febrer ens van venir a visitar dues germanes bessones. Tot jugant amb la tablet, trenquen sense voler aquest objecte i les germanes comencen a culpar-se mútuament fins que, l’entrada en escena del missatger del rei carnestoltes, les ajudarà.

El missatger presenta el món dels còmics i les anima a embarcar-se en la lectura. Elles no estan gaire convençudes i és per això que el missatger encarrega els alumnes de l’escola que es disfressin i ajudin les germanes a descobrir aquest fantàstic món. Les germanes queden ben contentes amb aquesta idea i animen els nostres nens i nenes a disfressar-se i gaudir de la divertida setmana que està a punt de començar.

VIDEO: Inici de la setmana de Carnestoltes

Video de la Rua i festa

Galeria de fotografies

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació