Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Benvolgudes famílies i tots els qui pugueu llegir el següent:

Amb l'acte que hem organitzat avui, dia 2 d'octubre a les 12h, us volem manifestar que l'escola Povill manté un compromís clar i ferm amb la cultura de pau i el respecte de la lliure expressió de les persones, i per aquest motiu condemenem amb fermesa qualsevol forma de violència, vingui d’on vingui.

És des de les escoles i instituts des d’on treballem plegats cada dia per fer germinar les llavors del respecte, la pau i la convivència que ahir, malauradament, vam trobar a faltar. Per totes aquestes raons, la comunitat educativa hem volgut sumar-nos a un acte al pati en defensa de la no-violència i la cultura de la pau que volem per al nostre món.

L'equip docent de l'escola

Video de l'acte amb alumnes d'infantil i Primària

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació