Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Com cada curs, els alumnes de 3r d’ESO de la nostra escola realitzen un intercanvi acadèmic i cultural amb alumnes d'Alemanya o Suècia. Enguany, del 12 al 17 de novembre, ens visiten els alumnes de l’escola internacional Internationella Engelska Skolan de Västerås (Suècia), municipi suec, situat a 100 km de la capital Estocolm.
 
D’entre les activitats previstes durant aquesta setmana, hi ha la descoberta d'Olesa mitjançant una cursa d'orientació, la participació amb activitats amb alumnes de 6è de Primària, la visita de diferents parts de Barcelona, la visita guiada de la Sagrada Familia, la visita per la Barcelona romana, un sopar tradicional a l’escola, la passejada per Sitges i una visita al Monestir de Montserrat. Moltes activitats i molta diversió per gaudir de la seva companyia! 
 
Estem segurs que aquesta experiència serà molt profitosa per a tots i que contribuirà a millorar la fluidesa oral en anglès dels nostres alumnes!
 
 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació