Inici

instagram     twitter   

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

El lladretoltes ens havia pres els quadres de cada classe, que teníem exposats als vestíbuls de l'escola. Sort que gràcies a l'Inspector Pocatraça hem pogut fer les consignes durant la setmana i el Lladretoltes ens els ha anat tornant. 

Dijous llarder, davant la previsió de mal temps, ens vam quedar tots a l'escola i ens vam disfressar tots utilitzant material reciclat. Els alumnes de 5è i 6è van ajudar els petits d'infantil i vam quedar tots molt ben vestits. Visca la imaginació!

I com que les disfresses relacionades amb els quadres dels pintors que hem treballat han quedat molt xules, el lladretoltes ens ha demanat perdó i hem acabant fent una bonica festa! Podeu veure les fotos, a la intranet de l'escola.

Video del primer dia

Video de la rua i la festa final

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació