Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Després de formar-nos en educació emocional i en la aplicació de les intel·ligències múltiples, el professorat d'Infantil, Primària i ESO ha iniciat un curs sobre neuroeducació. En Pablo Muñoz, director i organitzador del Congrés EduMindUp, de neurociència aplicada a l'aula és la persona que organitza aquesta formació.

La neuroeducació és la nova visió de l'ensenyament que es basa en aportar estratègies centrades en el funcionament del cervell humà. Pretén fer més ric el procés d'ensenyament a les aules, ja que aprofita els coneixement que tenim en l'actualitat del funcionament del cervell per a educar millor als alumnes.

Potenciar l'aprenentatge emocional, ensenyar amb diferents estils i per diferents vies, potenciar la utilitat dels aprenentatges, ... són algunes de les aplicacions directes de la neurociència. 

Els docents de l'Escola Povill hi creiem fermament!! 

 

 

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació