Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Diumenge 4 d’octubre van arribar a l’aeroport del Prat els nostres companys/es d’intercanvi d’Alemanya.

En total són 21 alumnes de 3r. curs de secundària de l’escola Bismarckschule de la localitat d’ Elmshorm, acompanyats de dos dels seus professors. Passarem una setmana plena d’il·lusions, de ganes de compartir, d’aprendre i de gaudir molt.

Fins el divendres 9 d’octubre, estaran amb les famílies dels alumnes de la nostra escola que hi participen en l’intercanvi. I, durant els dies lectius, tindrem temps per organitzar activitats de tota mena i on tots ens puguem conèixer i compartir experiències. No oblidem que, després, seran els nostres alumnes de 3r d'ESO qui viatjaran fins a Elmshorm i podran retrobar-se amb els seus nous amics i amigues.

Vídeo de l'experiència de l'acollida dels companys/es d'intercanvi.

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació