Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Aquest curs hem iniciat el servei de transport per als nostra alumnes que viuen a Abrera. Aquests, podran utilitzar el servei de transport escolar per arribar a l’escola i posteriorment retornar al seu domicili. El servei és realitzat per l’empresa Transports Generals d’Olesa (TGO) i compartit amb l’escola Daina-Isard, d’Olesa. 

El servei disposa de monitors que recullen els alumnes a l’autocar i els acompanyen en el seu trajecte, així com d’altres monitors que els recullen a la parada per acompanyar-los fins a les seves aules. En tot moment, els alumnes hauran de respectar la monitora responsable i seguir les indicacions i normes que se li indiquin. En cas contrari, hauran de ser baixa del servei de transport escolar.

       Us informem del calendari per al proper 2019/20 i de les tutories de cadascun dels nivells escolars.

 

Calendari 2019/20

Tutories

 

 

El dissabte 11 de maig pares, mares, alumnes i personal de l'escola participarem en l'activitat "Let's clean up Europe", que s'organitza a tota Europa. 

Aquesta activitat consta bàsicament, en netejar una zona del medi natural del nostre poble entre un grup de persones organitzades per a aquesta finalitat. 

AMPA, Direcció i un grup d'alumnes de 4t d'ESO organitzaran l'activitat per tal que passem un matí ben entretingut i aconseguim dos grans objectius: aconseguir recollir molts Kg de brossa i conscienciar els nens i nenes de la importància de tenir els espais naturals nets de plàstics, llaunes i altres deixalles.

Us anirem detallant i concretant com portarem a terme l'activitat.

Animeu-vos a participar!

Per iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Olesa,us fem arribar un recipient i un paquet de bosses per a les deixalles orgàniques.

Des de l'escola volem incidir cada vegada més en la necessitat de cuidar el medi ambient, però necessitem que des de casa sigueu també actius en aquest tema tan important per a la salut del nostre planeta. 

A nivell pràctic, si teniu dubtes sobre on va algun residu, podeu consultar nombroses pàgines web, però us n'aconsellem una que visualment és molt aclaridora: residuonvas.cat

 

El tema del Carnestoltes d'aquest curs és "Els efectes de la contaminació"

 

Divendres, 22 de febrer: Informació de consignes per a seguir al llarg de la propera setmana.

Dijous, 28 febrer: Sortides de dijous llarder.

Divendres, 1 de març: Rua de Carnestoltes. Festa final.

Circular

Consignes

 

Aquesta setmana completem les tasques de voluntariat dels alumnes de 4t d'ESO.

A partir del curs vinent serà obligatòria la realització d'aquests serveis de voluntariat en que els els alumnes realitzen tasques de la seva elecció fora de l'horari lectiu.
 
Per tal de fer possible que tots puguin realitzar aquests treballs l'escola ha signat convenis amb l'Associació de veïns de Les Rambles-Eixample, amb Olesa Ateneu, amb l'associació Ariadna i l'Esplai Espantaocells. A més també s'han tirat endavant activitats de suport a cursos de primària i ed. infantil i un projecte mediambiental organitzades des del propi centre.
 
A l'espera de poder recopilar les valoracions de totes les activitats, les primeres impressions són molt positives ja que tots els alumnes han pogut escollir les que preferien i es mostren molt satisfets de com s'estan desenvolupant.
 
 

Subcategories

The latest news from the Joomla! Team

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació