Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

El dissabte 11 de maig pares, mares, alumnes i personal de l'escola participarem en l'activitat "Let's clean up Europe", que s'organitza a tota Europa. 

Aquesta activitat consta bàsicament, en netejar una zona del medi natural del nostre poble entre un grup de persones organitzades per a aquesta finalitat. 

AMPA, Direcció i un grup d'alumnes de 4t d'ESO organitzaran l'activitat per tal que passem un matí ben entretingut i aconseguim dos grans objectius: aconseguir recollir molts Kg de brossa i conscienciar els nens i nenes de la importància de tenir els espais naturals nets de plàstics, llaunes i altres deixalles.

Us anirem detallant i concretant com portarem a terme l'activitat.

Animeu-vos a participar!

Per iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Olesa,us fem arribar un recipient i un paquet de bosses per a les deixalles orgàniques.

Des de l'escola volem incidir cada vegada més en la necessitat de cuidar el medi ambient, però necessitem que des de casa sigueu també actius en aquest tema tan important per a la salut del nostre planeta. 

A nivell pràctic, si teniu dubtes sobre on va algun residu, podeu consultar nombroses pàgines web, però us n'aconsellem una que visualment és molt aclaridora: residuonvas.cat

 

El tema del Carnestoltes d'aquest curs és "Els efectes de la contaminació"

 

Divendres, 22 de febrer: Informació de consignes per a seguir al llarg de la propera setmana.

Dijous, 28 febrer: Sortides de dijous llarder.

Divendres, 1 de març: Rua de Carnestoltes. Festa final.

Circular

Consignes

 

Aquesta setmana completem les tasques de voluntariat dels alumnes de 4t d'ESO.

A partir del curs vinent serà obligatòria la realització d'aquests serveis de voluntariat en que els els alumnes realitzen tasques de la seva elecció fora de l'horari lectiu.
 
Per tal de fer possible que tots puguin realitzar aquests treballs l'escola ha signat convenis amb l'Associació de veïns de Les Rambles-Eixample, amb Olesa Ateneu, amb l'associació Ariadna i l'Esplai Espantaocells. A més també s'han tirat endavant activitats de suport a cursos de primària i ed. infantil i un projecte mediambiental organitzades des del propi centre.
 
A l'espera de poder recopilar les valoracions de totes les activitats, les primeres impressions són molt positives ja que tots els alumnes han pogut escollir les que preferien i es mostren molt satisfets de com s'estan desenvolupant.
 
 

 Dimecres , 30 de gener, vam celebrar el dia escolar de la Pau i la no-violència.

 

Al llarg del dia, hem reflexionat sobre el significat d'aquesta paraula tan curta però tan gran gran a la vegada.

Hem parlat i hem posat exemples del que significa la pau: respecte als altres, col·laboració, ajuda als que ho necessitin, diàleg, no-violència, ... A la tarda, hem cantat tots junts, esperant que tots els dies s'omplin de pau.

VIDEO DEL DIA DE LA PAU

 

 

La previsió per a la preinscripció escolar per al proper 2018/19 és la següent:

Preinscripció P3, P4, P5, Primària i ESO: del 29 de març al 9 d'abril de 2019

Demaneu ara una visita personalitzada.

 

Subcategories

The latest news from the Joomla! Team

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació