Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Iniciem una gran setmana en companyia dels amics alemanys de l'escola d'Elmshorn, al nord d'Hamburg. Diumenge, 11 de novembre vam anar a l'aeroport del Prat, amb una gran pancarta, per rebre aquests alumnes, els quals es quedaran una setmana a casa de les famílies de 3r d'ESO.

Durant aquesta setmana visitaran, Sitges, la Sagrada família i diversos punts d'interès de la capital catalana. També aniran a passar el dia a un bosc vertical, amb ponts penjants i tirolines. Finalment s'acomiadaran de la millor manera, amb una visita a Montserrat.

Serà una gran experiència per tal que tots aprenguin molt anglès i facin moltes amistats. Nosaltres, al mes de Març, els visitarem a Alemanya. 

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació