Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Aquesta setmana completem les tasques de voluntariat dels alumnes de 4t d'ESO.

A partir del curs vinent serà obligatòria la realització d'aquests serveis de voluntariat en que els els alumnes realitzen tasques de la seva elecció fora de l'horari lectiu.
 
Per tal de fer possible que tots puguin realitzar aquests treballs l'escola ha signat convenis amb l'Associació de veïns de Les Rambles-Eixample, amb Olesa Ateneu, amb l'associació Ariadna i l'Esplai Espantaocells. A més també s'han tirat endavant activitats de suport a cursos de primària i ed. infantil i un projecte mediambiental organitzades des del propi centre.
 
A l'espera de poder recopilar les valoracions de totes les activitats, les primeres impressions són molt positives ja que tots els alumnes han pogut escollir les que preferien i es mostren molt satisfets de com s'estan desenvolupant.
 
 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació